Peet van Ruyven

Bel ons. Wereldwijd.

+31 6 535 02 484

Voor ons is Australië om de hoek

Verhuizen

Eén kilometer verder of duizend kilometer verder uw kas weer opbouwen

Een kas die moet wijken voor woningbouw of een andere bestemming, is vaak technisch nog niet aan het einde van de levensduur. Dan is het zonde om die kas te slopen. En ook niet nodig. Een kas in goede conditie kan, mits professioneel gedemonteerd, nog jarenlang mee op een andere locatie. Peet van Ruyven is ook thuis in het verhuizen van kassen.

De voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen we van tevoren alle details goed met u door. Welk moment in het seizoen leent zich het beste voor de demontage en de wederopbouw van uw kas? En welke planning is nodig om de continuïteit van uw bedrijf niet onnodig in gevaar te laten komen? Eenmaal aan de slag merkt u dat we vaker complete kassen verhuizen, of het nu 10 of 1000 kilometer verderop is. Een ingespeeld team van medewerkers staat voor u klaar. Zorgvuldig en slagvaardig wordt uw gehele kas gedemonteerd en goed ingepakt voor het transport.

Snelle opbouw

Eenmaal ter plaatse staat weer een toegewijd team gereed om de kas exact weer volgens de bestaande specificaties voor u op te bouwen. De jarenlange ervaring van Peet van Ruyven en medewerkers staat garant voor een efficiënt proces. Dat maat het verhuizen van kassen uit het oogpunt van kosten een heel aantrekkelijk alternatief voor nieuwbouw!