Peet van Ruyven

Bel ons. Wereldwijd.

+31 6 535 02 484

Voor ons is Australië om de hoek

Nieuwe kassen

De kwaliteit van oer-hollandse kassen, overal ter wereld

Peet van Ruyven bouwt kassen volgens Hollandse maatstaven. Dus: ontworpen volgens de laatste technologische inzichten, gebouwd met de nieuwste materialen en technieken. Dat geeft u als teler wereldwijd een voorsprong.

Nederland is de oorsprong van de kassenbouw. Nieuwe vindingen komen er vandaan, nieuwe inzichten komen er tot bloei. De ondernemer die de zekerheid zoekt van een investering voor jaren, kiest niet voor niets voor Hollandse kwaliteit. Peet van Ruyven bouwt het gehele scala aan kassen: van de bekende Venlo-kas en de breedkap-kas tot de cabrio-kas. Kassen bouwen is maatwerk. De locatie, de teelt en uw idee├źn spelen stuk voor stuk een belangrijke rol. Eenmaal aan tafel met Peet van Ruyven krijgt uw kas langzaam maar zeker vorm. Alles is mogelijk:in hoogte, in vorm en in afmeting, al vanaf een paar honderd meter.

Ontwerp en engineering in eigen huis

Elke kas is in eigen huis ontworpen, met engineers die uw wensen optimaal weten te vertalen. Korte lijnen naar de werkvoorbereiding waarborgen dat de planning tot in de kleinste details is geregeld. En waar ook ter wereld blijft de supervisie op de bouw bij Peet van Ruyven!

Uiteraard kunt u uw kas ook inrichten met alle denkbare installaties. Peet van Ruyven onderhoudt contacten met de belangrijkste toeleveranciers in Nederland en eventueel in uw eigen land. Daardoor kunnen installaties perfect in het kasontwerp worden geïntegreerd en kunnen ook planningen van toeleveranciers goed op elkaar worden afgestemd.