Peet van Ruyven

Bel ons. Wereldwijd.

+31 6 535 02 484

Voor ons is Australië om de hoek

Gebruikte kassen

Gebruikte kassen die aan alle eisen tegemoet komen

Peet van Ruyven is ook kassensloper. Veel kassen die het veld moeten ruimen verkeren nog in prima conditie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, lenen zich dus prima voor de bouw van een gebruikte kas. Zo beschikt u over een kas die aan alle normen beantwoordt voor een veel lagere prijs!

Een gebruikte kas is misschien afgeschreven, maar nog niet versleten. Door de hoogwaardige kwaliteit van veel materialen slijten kassen immers amper nog. Daarom is een gebruikte kas een prima alternatief als u uw plannen op een financieel vriendelijke manier wilt realiseren. Kwalitatief gezien doet uw kas niet onder voor nieuw. Uw kas moet aan dezelfde kwaliteitsnormen en kassenbouwrichtlijnen tegemoetkomen. Bovendien heeft u dezelfde flexibiliteit als bij nieuw: vrijwel elk type dat we nieuw bouwen, kan ook met gebruikte onderdelen worden gerealiseerd.

Ook gebruikte installaties

Ook in installaties is er tegenwoordig veel aanbod in gebruikt. Van watertechniek tot computers, u kiest altijd voor betrouwbare kwaliteit. Elke installatie is geheel nagezien en gekeurd. Dat geeft u de zekerheid van een aantrekkelijke investering die er nog jaren tegenkan!